Бюджет Львівщини «схуд» за тиждень на 107,8 млн. гривень

11:00 10 жовтня 2016 р.

На ремонт доріг спрямовано ще 65,9 млн. гривень.

Як це повідомили сьогодні, 10 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, впродовж минулого тижня з обласного бюджету профінансовано відповідно до замовлень головних розпорядників коштів 107,8 млн. гривень. Зокрема, 65,9 млн. гривень спрямовано на ремонт доріг.

Ще 64,3 млн. гривень спрямовано на ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення в рамках проведення у Львівській області експерименту з фінансового забезпечення реалізації заходів із розвитку автомобільних доріг  Окрім видатків на заробітну плату та захищених статей, у рамках реалізації обласних програм скеровано також кошти в сумі 6,9 млн. гривень

Зокрема, на проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку –  2,7 млн. гривень. Натомість на ремонт доріг загального користування спрямовано 1,6 млн. гривень, а на охорону навколишнього природного середовища – 0,8 млн. гривень.

Своєю чергою, на забезпечення дітей-інвалідів області життєво необхідними медичними препаратами, протидії ВІЛ-інфекції/ СНІДУ, покращення медичної допомоги хворим нефрологічного профілю та з легеневою гіпертензією тощо скеровано 0,5 млн. гривень. А на виготовлення містобудівної, землевпорядної документації та введення містобудівного кадастру – 0,4 млн. гривень.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів