Буревій порвав у Львові дроти й зірвав бляху з даху (відео)

09:45 1 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Загороджувальний щит зупинив два електропотяги.

«30 листопада о 14:15 на залізничному перегоні Рудно-Мшана на кільцевій автодорозі поблизу торгового центру «Три слони» у Львові внаслідок падіння з автомобільно-пішохідного мосту загороджувального щита було тимчасово знеструмлено контактну мережу перегону. Внаслідок події потерпілих немає. На 01:30 було затримано рух двох електропоїздів – №6113 сполученням Львів-Мостиська та № 6116 сполученням Мостиська-Львів. О 15:38 аварійною бригадою виробничого підрозділу дистанції електропостачання дирекції залізничних перевезень Державного територіального галузевого об’єднання «Львівська залізниця» аварію ліквідовано, рух залізничного транспорту відновлено в повному обсязі. Причини події з’ясовуються», – повідомили сьогодні, 1 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«30 листопада о 19:20 було виявлено, що з даху триповерхового житлового будинку на вулиці Академіка Кучери у Шевченківському районі Львова звисає бляха та створює небезпеку для перехожих. Місце події було огороджено, виставлено попереджувальні знаки. Зранку 1 грудня працівниками комунальної служби району планується розпочати роботи з демонтажу аварійної частини покрівлі».

Натомість тележурналісти розповіли сьогодні, 1 грудня:

«Львовом пронісся буревій, який за лічені хвилини наробив чимало лиха. На кільцевій дорозі із залізничного мосту впала огорожа просто на колію та порвала дроти. Ніхто не постраждав, але була незначна затримка у русі потягів.

Також у місті повалило кілька дерев – два з них упали на автомобілі. Дерево привалило легковик на території психлікарні і травмувало двох людей.

Ще один випадок стався в іншому кінці міста. Там стовбур розплющив машину таксі. Водія та пасажира з салону вивільняли рятувальники. У керманича – травма голови та хребта, а пасажир відбувся подряпинами».

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, в «Телевізійній служба новин» каналу «1+1»

Як інформував «ЩЛ», дерева травмували у Львові трьох людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів