Дерева травмували у Львові трьох людей (відео)

09:15 1 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Одного з потерпілий досі госпіталізовано до травматологічного відділення комунальної 8-ї міської клінічної лікарні.

«30 листопада о 12:20 на території Львівської обласної державної клінічної психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській у Львові гілками дерева, яке впало, травмовано двох жителів селища Журавне Жидачівського району, яких із травмами різного ступеня важкості було доставлено до травмпункту Львівської комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. Потерпілі, після надання необхідної медичної допомоги, відпущені з лікарня для подальшого лікування за місцем проживання. Причини події з’ясовуються», – повідомили сьогодні, 1 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«30 листопада о 15:58 на вулиці Стуса у Львові впало дерево на легковий автомобіль «Део-Ланос». Внаслідок події отримав травми водій автомобіля, 1958 року народження, житель села Рясне-Руське Яворівського району. Потерпілого госпіталізовано до травматологічного відділення комунальної 8-ї міської клінічної лікарні Львова. Стан на ранок 1 грудня – середньої важкості. Причини події з’ясовуються».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 1 грудня: «30 листопада о 15:58 до рятувальників надійшло повідомлення, що на вулиці Стуса, 57 у Львові впало дерево на легковий автомобіль «Daewoo Lanos». Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою аварійно-рятувального обладнання проводились роботи по вивільненню водія з автомобіля. Чоловіка 1958 року народження у стані середньої важкості госпіталізовано у 8-му Комунальну міську клінічну лікарню. На місці події разом із комунальними службами проводились роботи по порізці та прибиранню поваленого дерева з дороги».

Як інформував «ЩЛ», дерево травмувало у Львові таксиста, дерева падали вчора також на дорозі Львів-Винники й на території обласної державної клінічної психіатричної лікарні, де відтак, травмовано двох людей

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів