Дерево травмувало у Львові таксиста (відео, оновлено)

17:48 30 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

У водія легковика – підозра на перелом хребта.

Сьогодні на вулиці Липова Алея у Львові дерево впало на автомобіль, у салоні якого перебували двоє людей. Цю інформацію підтвердила журналісту інформагенції «УНН»  речниця Львівського управління Національної поліції Катерина Рибій, яка розповіла: «Дерево впало на таксиста, який їхав із пасажиром. В результаті у водія автівки підозра на перелом хребта, у пасажира лише подряпина».

Про це повідомили сьогодні, 30 листопада, в інформагенції «УНН», де також опублікували фотографії з місця події. 

Натомість у прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 листопада, «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 30 листопада, о 15:58 на тел. 103 поступила інформація про те, що на вулиці Стуса на автомобіль «Део-Ланос» впало дерево. Внаслідок падіння дерева, травмований водій, який перебував у автомобілі. Потерпілого водія 1958 року народження з діагнозом ЗЧМТ, забійні садна обличчя, забій поперекового відділу хребта госпіталізовано в травмпункт комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. Обставини події уточнюються».

Як інформував «ЩЛ», дерева падали сьогодні також на дорозі Львів-Винники й на території обласної державної клінічної психіатричної лікарні, де відтак, травмовано двох людей

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів