Буревій поранив у Львові дворічну дитину й побив автомобілі (відео)

20:38 1 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Дівчинці уламком скла порізало голову.

Потужний буревій пронісся Львовом. За лічені хвилини сильні пориви вітру наробили там чимало лиха. На кільцевій дорозі зі залізничного мосту впала огорожа просто на колію та порвала дроти.

Також у місті повалило 13 дерев. Два з них накрили автомобілі. Повалені дерева обірвали електричні дроти та зупинили рух тролейбусів.

Одне з дерев важко травмувало таксиста. Водій лікуватиметься мінімум три місяці. Головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець обнадіює: «В пацієнта поєднана травма тіла, в нього черепно-мозкова травма і травма хребта. Стан його середньої важкості ближче до задововільного. Він на етапі обстеження, лікування, прогноз сприятливий».

Ще одне дерево впало на будинок і розбило вікно на третьому поверсі. Шматки скла травмували жінку та її дворічну донечку. Постраждала Ірина Янюк розповіла: «Чуємо такі звуки, як падає дерево на вікно. Одразу гіляки до кімнати залізли. Перелякалися, ну а як? Такий шум, падало, тріщини летіли з вікна, на руці розріз і трошки так пошкрабало, подряпина в малої на голові».

Комунальники кажуть, що причини падіння дерев будуть з'ясовувати. Розповідають, що одну майже 100-річну акацію ще в липні не дозволили зрізати місцеві жителі. Представник дочірнього підприємства «Личаків парк» Ярослав Федорак пояснив: «Є акт на зняття дерева, але мешканці не дають, не дозволяють. Кажуть, що це є зелені насадження і їх не повинні зрізати. Якшо зовні подивитись – воно було нормальне, але коренева система вся прогнивша». 

Власники пошкоджених машин уже планують судові позови за недогляд відповідних служб і сподіваються домогтися компенсації збитків. За прогнозами синоптиків, штормитиме на Львівщині ще дві доби.

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів