Бумеранг. ЗСУ помстилися за 128 бригаду під час нагородження до дня ракетних військ рф

12:09 21 листопада 2023 р.

Фото до новини

Накрили скупчення росіян 810-ї бригади морської піхоти в Херсонській області.

Військовий Роберт Бровді з позивним Мадяр повідомляє, що в росіян відбувалося нагородження до "дня ракетних військ рф", пише DailyLviv.com.

"Сили оборони помстилися за 128 бригаду.

Накрили скупчення росіян 810-ї бригади морської піхоти в Херсонській області. 

Повідомляють, що в них відбувалося нагородження до "Дня ракетних військ рф".

25 окупантів - 200, близько сотні - 300", - написав Мадяр.

Доповнено

Як пізно ввечері повідомило Радіо Свобода, Збройні сили України в День ракетних військ і артилерії РФ обстріляли клуб в окупованому селі Кумачово в Старобешівському районі Донецької області, де святкували російські військові.

Подія сталася 19 листопада, наступного дня про це стали писати в соцмережах, увечері 21 листопада офіційні російські інформагенції ТАСС і «РИА Новости» повідомили, що внаслідок обстрілу загинула 40-річна акторка і режисерка Поліна Меньших із Москви, яка приїхала виступити для військових.

Російські державні агенції не вказують, що під час удару загинули також понад 20 військових РФ, про це пише видання «Новая газета. Европа», посилаючись на дані українських військових та російського військового експерта, імʼя якого в матеріалі не згадується.

Як додає «Новая газета. Европа», за даними Z-каналів, Меньших була волонтеркою, а на окупований Донбас приїхала, щоби підтримати військових.

Нагадаємо, 3 листопада росія вдарила ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Загинули і поранені бійці 128-ї ОГШБр. 

Читайте також: Комбриг 128 ОГШБ на пів години запізнився на нагородження

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів