Будинок учасників АТО у Львові запланували звести цьогоріч (відео)

16:16 14 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

На вулиці Під Голоском монтують каркас п’ятого поверху та обмуровування першого цеглою.

Міський голова Львова Андрій Садовий проінспектував сьогодні, 14 вересня, процес будівництва будинку для учасників АТО та їхніх сімей. Як запевнили його замовник та підрядники виконання робіт, багатоповерхівку планують здати в експлуатацію уже до кінця року, а зараз тут триває будівництво каркасу п’ятого поверху та обмуровування першого поверху цеглою.

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, в прес-службі міськради, де також нагадали, що будівництво майбутньої багатоповерхівки на вулиці Під Голоском, стартувало наприкінці березня цього року. Зокрема тут проводили роботи два підрядники: ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн», яке займається спорудженням власне будинку та мереж зовнішнього електропостачання, та ТзОВ «Прогрестехбуд», яке працювало над будівництвом мереж газопостачання, водопроводу та каналізації.

За словами директора ЛКП «Рембуд» Віктора Писаренка, нові мережі уже прокладено, триває підключення їх до існуючих. Також уже розроблений проект реконструкції насосної станції підкачки холодної води й тривають роботи з розробки проекту благоустрою території довкола будинку.

Віктор Писаренко запевнив: «Підрядна організація виконує роботи згідно з графіком, жодних затримок не передбачається, фінансування також здійснюється за планом, погодженим з міськрадою. Цей будинок, згідно з тендерними пропозиціями, вартує 24 мільйони гривень, ще три мільйони коштували інженерні мережі, які залишається лише підключити до існуючих. Тоді ж можна буде подавати сюди воду, газ та електрику». 

Передбачається, що будинок для учасників АТО матиме три під’їзди по шість поверхів. Кожна з 53 квартир – двокімнатна, із середньою площею – 67 квадратних метрів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів