Брезіцький відреставрує парк у Пустомитах за п'ять мільйонів гривень

12:22 22 лютого 2018 р.

Фото до новини

Пустомитівська міська рада 19 лютого підписала договір на реконструкцію місцевого парку з ТОВ «Добрі дороги» на суму 5,1 млн. гривень. Про це повідомляють на сайті електронних закупівель «Prozorro».

За ці кошти до кінця 2018 року планують відреставрувати пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк XIX». Технічним завданням передбачено, що переможець закупівлі прокладе новий асфальт та відремонтує тротуари, обладнає парк лавками, встановить зовнішнє освітлення. Крім цього в парку обладнають спортивний майданчик та встановлять два біотуалета.

 Про це пишуть "Наші гроші. Львів".

Згідно з кошторисом, витрати підприємства на заробітну плату працівників складуть 707 тис. грн, а прибуток — 47 тис. грн, що становить 13,75% та 0,9% від суми угоди, відповідно.

Крім ТОВ «Добрі дороги» участь у тендері взяли: ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія Галицький будівельник», ТОВ «Львівська дорожня служба» та ТОВ «Гірпром».

Пропозиції перших двох фірм були дешевшими, ніж переможця: 4,9 та 5 млн грн. Проте тендерний комітет їх відхилив, оскільки обидва учасники не надали копії договорів оренди автотранспорту, а «Львівська дорожня служба» крім того не  підтвердила наявність кваліфікованих робітників.

Фірма «Добрі дороги» належить Наталі П’янюк та Роману Брезіцькому. В минулому Брезіцький досить відомий громадський діяч на Львівщині. Він  був одним із координаторів Львівського Євромайдану. Зокрема, надавав  сцену Євромайдану, та збирав кошти на її утримання, яке за його словами коштувало 100 тис. грн на місяць. Щоправда, конкретних статей витрат він так і не назвав і жодної звітності опубліковано не було.

Сцену Брезіцький встановлював і в Жовкві.

Як повідомляли «НГ. Львів», компанія його родини ПАТ «Сортнасіннєовоч-Львів» отримала замовлення від Жовківської міської ради на закупівлю розбірної сцени за 191 тис. грн. В той час Роман Брезіцький був депутатом Жовківської райради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів