Бійці батальйону «Львів» отримали ще 25 бронежилетів найвищого ступеня захисту

20:48 19 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю ЛьвДУВС

Про це повідомляє в суботу відділ зв’язків із громадськістю ЛьвДУВС.

Як повідомив сьогодні, 19 липня, «Щоденному Львову», відділ зв’язків із громадськістю Львівського державного університету внутрішніх справ, в суботу на одній із територій ЛьвДУВС бійцям батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» передали бронежилети найвищого ступеню захисту із надміцними фінськими пластинами. У повідомленні також сказано:

«Посприяли цьому як українські політичні сили так і громадські активісти. «Сьогодні ми передаємо вам бронежилети, щоб ви могли безпечно виконувати свій службовий обов’язок», – звернувся до бійців ректор ЛьвДУВС Валерій Середа, – надіємося, що у скрутний момент ця амуніція захистить вас від кулі ворога та збереже ваше життя і здоров’я». 

У цей нелегкий для України час на рахунку кожна одиниця зброї, захисного оснащення, одягу та предметів щоденного використання. Адже наші бійці здебільшого знаходяться у польових умовах, тож мають бути оснащені всім необхідним для належного несення служби. Більш того, в захисному спорядженні солдат повинен почувати себе якомога комфортніше, і тут варто відзначити, що подаровані бійцям бронежилети є одні з кращих та найзручніших із сьогодні існуючих. 

«Бажаю вам миру, щастя і добра, щоб усі, хто сьогодні стоять перед нами повернулися живими, з перемогою над російським агресором, – побажав українським «левам» голова Державного земельного агентства України Андрій Рудик після того, як особисто одягнув бійця у захисний бронежилет. – Ми дуже надіємося, що вам не знадобляться ці засоби захисту. Але якщо, не дай Бог, російська куля прямувати у ваш бік – нехай цей бронежилет відведе від вас ворожу небезпеку».

«Гасло «Слава Україні» ще кілька років тому викликало масу обурень з боку багатьох людей, мовляв, такими словами розколюється наша держава. Проте зараз це вітання звучить в усьому світі, навіть на землі нашого окупанта, – запевнив народний депутат України Андрій Міщенко. – Ми передаємо вам сьогодні 25 бронежилетів найвищого класу захисту і це тільки початок. Зараз ми активно працюємо над тим, щоб кожен боєць отримав належну амуніцію, адже ви їдете захищати нашу рідну землю  в зоні АТО».

Присутній сьогодні депутат Львівської обласної ради Ярослав Мудрий передав добровольцям велике вітання від бійців третього територіального батальйону, який він нещодавно відвідав на Луганщині: «Ваші побратими дуже вірять, що ви прикриєте їхні спини від ворога і небезпеки. Звільнені ними території потребують контролю, а їм самим необхідно знати, що вони не одні – їх підтримують у тилу такі ж самовіддані патріоти своєї держави».

«Від імені міліції Львівщини дякую усім, хто підтримує українських бійців і запевняю, що ті завдання, які поставлені перед батальйоном «Львів» будуть виконані з честю та гідністю. Я щиро надіюся, що наші хлопці повернуться живими і неушкодженими до своїх рідних та близьких», – звернувся до усіх присутніх начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

Неодноразові патріотичні вигуки та слова Державного Гімну, які в один голос співали усі присутні, вселяють надію на світле майбутнє і тверду віру в те, що наші боронителі встоять проти ворожого і наступу і повернуться переможцями на рідну Львівщину.  

Слава Україні!»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів