Автомобіль зіткнувся з відбійником і перекинувся на дах: четверо травмованих (доповнено)

12:20 30 вересня 2022 р.

Фото до новини

30 вересня в селі Луки Самбірського району водійка автомобіля «KIA Sorento» не впоралась з керуванням, унаслідок чого автомобіль зіткнувся з відбійником і перекинувся.

Про це інформує ДСНС Львівщини, пише Dailylviv.com

30 вересня о 03:24 до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Луки Самбірського району водійка автомобіля «KIA Sorento» не впоралась з керуванням, внаслідок чого автомобіль зіткнувся з відбійником в результаті перекинувся. 

До місця події було скеровано рятувальників 12-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Самбір.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано 4-ох осіб, а саме: водійку, 2004 року народження та пасажира, 1976 року народження яких госпіталізовано в Самбірську центральну районну лікарню.

Також травмовано пасажирів, 2000 року народження, 1993 року народження, госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць та гідравлічного домкрату проводились роботи по деблокуванню пасажира та відключенню акумуляторної батареї.

У поліціянтів інша версія цієї ДТП.

Вони пишуть, що внаслідок аварії на Львівщині травмовані п’ятеро осіб, серед яких неповнолітня.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 30 вересня, близько 01.30, на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» між селами Хлопчиці та Луки Самбірського району",- зазначають в поліції.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «KIA Sorento», 22-річний житель одного зі селищ Дрогобицького району, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

"Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водій автомобіля та четверо його пасажирів: 17-річна дівчина і чоловік віком 45 років із Дрогобицького району та двоє чоловіків віком 22 і 28 років із Самбірського району.

Встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років",- йдетья в повідомленні.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

У Львові вночі автомобіль перекинувся на дах

На Львівщині водій маршрутки не впорався з керуванням: 7 пасажирів потребують меддопомоги

У селі на Львівщині перекинулася автівка з Росії

На автодорозі Стрий – Нижанковичі трускавчанин переїхав насмерть велосипедиста

Водія на Львівщині затиснуло кабіною під час ремонту вантажівки

Водія елекросамокату, який потрапив під колеса автомобіля на Сихові, завезли в реанімацію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів