Автокатастрофа українського автобуса біля Ярослава: обидва водії були тверезі,- ПР

20:04 6 березня 2021 р.

Фото до новини

У ніч з п’ятниці на суботу в аварії українського автобусу на автобані А4 у Підкарпатському воєводстві у Польщі поблизу міста Ярослав загинуло 6 осіб.

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.

Інспектор Збіґнєв Сова з Воєводської комендатури поліції у Ряшеві повідомив журналістам, що ще рано говорити про причини аварії українського автобуса на Підкарпатті. За його словами, поки що відомо те, що обидва водії автобуса були тверезі:

«Водій з невідомих причин знищив бар’єри, що розміщені при дорозі, скотившись у придорожній рів. Разом з тим автобус впав на правий бік, що збільшило наслідки цієї аварії. В автобусі було двоє водіїв. Вони перебувають у лікарні. Було проведено аналіз на вміст алкоголю у їхньому організмі, вони були тверезі. Також було взято кров для подальших аналізів, як це зазвичай робиться у таких випадках».

Інспектор Збіґнєв Сова сказав, що на місці аварії і далі працюють поліцейські:

«Зараз ще відбувається огляд, адже у подібних наземних катастрофах огляд виглядає досить складно. До огляду залучено кільканадцять поліцейських, кримінальних техніків, які під наглядом прокурорів з Ярослава і Перемишля всю ніч проводили детальний огляд. Рішенням прокурора, автобус було забезпечено і він буде предметом подальших досліджень».

Нагадаємо, у ніч з п’ятниці на суботу в аварії українського автобусу на автобані А4 у Підкарпатському воєводстві у Польщі поблизу міста Ярослав загинуло 6 осіб. Понад 40 людей перебуває у лікарні, 14 – у важкому стані.

З автостради у Польщі злетів український автобус: 6 людей загинуло, 35 поранено. Для евакуації вилетіло два вертольоти

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів