Авіакомпанія «Атласджет України» перенесла рейс Львів-Стамбул

12:36 8 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: meta.ua

Перенесення початку польотів пов'язане з технічними причинами.

Авіакомпанія «Атласджет України» змінила плани початку польотів і має намір запускати рейси в кінці вересня – жовтні, а не на початку вересня поточного року, як планувалося раніше. «Початок виконання рейсів «Atlasglobal» було відкладено через перегляд розкладу польотів компанії», – зазначили в компанії.

Рейси в напрямках Харків-Стамбул, Стамбул-Львів і Запоріжжя-Стамбул будуть розпочаті пізніше анонсованих раніше дат. Зокрема: з Харкова до Стамбула з 28 вересня 2015 року, із Запоріжжя в Стамбул з 12 жовтня 2015 року та зі Львова до Стамбула з 26 жовтня 2015 року.

«Авіакомпанія гарантує повну компенсацію або заміну квитка на іншу дату для пасажирів, що вже купили квитки», – повідомили в «Атласджеті».

Як повідомив партнер юридичної фірми «Анте» Андрій Гук, перенесення початку польотів пов'язане з технічними причинами, зокрема, турецька компанія «Atlasglobal» має власну систему продажів «ADS», і в такий короткий термін вона не змогла укласти договори і налагодити роботу в Україні.

«Крім того, мало часу для рекламної кампанії, було прийнято рішення перенести початок активних регулярних польотів», – повідомив Гук.

Авіакомпанія «Атласджет України» була зареєстрована в Україні 13 вересня 2013 року. 2 квітня 2014 року вона отримала ліцензію на виконання регулярних пасажирських авіаперевезень від Державної авіаційної служби України. «Atlasglobal» – комерційне найменування, яке використовує авіакомпанія.

Про це повідомили в київському часописі «Сегодня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів