Аварії знеструмили жителів 19 населених пунктів на Львівщині

10:45 22 січня 2017 р.

У суботу, 21 січня на території Львівської області були зафіксовані п’ять порушень в роботі систем життєзабезпечення.

Зокрема, у Жовківському районі в суботу, 21 січня близько 04:00 унаслідок пошкодження легковим автомобілем опори повітряної лінії були частково знеструмлені мешканці вулиці Львівській у Рава-Руській. Аварійна бригада повернула їм електропостачання о 16:18.

Натомість у Сокальському районі близько 05:55 унаслідок пошкодження на повітряній лінії були частково знеструмлені жителі міста Великі Мости й сіл Борове, Реклинець та Стремінь. Аварійна бригада повернула їм електропостачання об 11:32

У Бродівьському районі близько 08:40 унаслідок пошкодження на повітряній лінії були частково знеструмлені жителі сіл Боратин, Гаї-Суходільські, Салашка, Суходоли й Сухота та хутора Лісовий. Аварійна бригада повернула їм електропостачання о 13:00.

У Дрогобицькому районі близько 08:00 унаслідок пошкодження на повітряній лінії були

Знеструмлені жителі сіл Воля Якубова й Добрівляни. Аварійна бригада повернула їм електропостачання о 14:35.

У Пустомитівькому районі близько 14:00 унаслідок пошкодження на повітряній лінії були знеструмлені жителі сіл Гаї, Глуховичі, Підберізці, Родиславовичі, Чижиків і Чишки. Аварійна бригада повернула їм електропостачання о 19:04.

Про це повідомили сьогодні, 22 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів