Аварії позбавили електропостачання 14 населених пунктів Львівщини

10:15 17 січня 2017 р.

У понеділок, 16 січня на території Львівської області були зафіксовані чотири порушення в роботі систем життєзабезпечення населення.

Зокрема, в Турківському районі близько 06:00 унаслідок пошкодження повітряної лінії залишилися без електропостачання 10 житлових будинків у селі Кривка. Аварійна бригада відновила його о 13:55.

У Яворівському районі близько 06:00 унаслідок пошкодження вісьмох повітряних ліній залишилися без електропостачання селище Немирів і п’ять сіл – Воля-Добростанська, Добростани, Кам’янобрід, Новини й Стені. Аварійні бригади відновили його о 22:50 (за виключенням окремих абонентів у Добростанах, Волі-Добростанській і Немирові).

У Мостиському районі близько 06:00 унаслідок пошкодження повітряної лінії частково залишилися без електропостачання села Петики й Мартини. Аварійна бригада відновила його о 17:10.

У Сколівському районі близько 06:00 унаслідок пошкодження повітряної лінії частково залишилися без електропостачання районний центр чотири села – Жупани, Нова Рожанка, Сливка й Урич. Аварійна бригада відновила його о 15:55.

Про це повідомили сьогодні, 17 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів