Аварія з потерпілими: автобуси перевізника Міра і К перевірять на технічний стан

15:46 7 червня 2021 р.

Фото до новини

ЛМР призначає службове розслідування щодо ДТП на вул. Левандівська, 25, і спільно з «Укртрансбезпекою» здійснять перевірку усіх автобусів перевізника «Міра і К» щодо технічного стану машин.

Про це повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, управління транспорту, пише Dailylviv.

«За однією із версій, причиною ДТП на вул. Левандівська, 25 можуть бути технічні несправності автобуса. У зв’язку з цим, управління транспорту призначає службове розслідування щодо цього ДТП, і спільно з «Укртрансбезпекою» здійснить перевірку усіх автобусів «Міра і К» щодо технічного стану машин», - розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, сьогодні зранку сталася ДТП на вул. Левандівська, 25. Автобус компанії «Міра і К» врізався в дерево, внаслідок чого було травмовано 5 осіб.

За інформацією лікарні швидкої допомоги, усі постраждалі зараз лікуються амбулаторно. Вони отримали переломи кінцівок та забої, та після надання необхідної допомоги у лікарні їх відпустили додому.

«Всіх оглянули, частині запропонували стаціонарне лікування, але вони відмовилися. Зараз усі постраждалі на амбулаторному лікуванні. Постраждалі отримали легкі забої м’яких тканин тіла, у двох були переломи кісток верхніх кінцівок. Стан усіх – задовільний», - повідомили в лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

За даними YouControl, засновниками і кінцевими бенефіціарами ТОВ "Міра і К" є двоє осіб: Іван Велійка (31%) і Тарас Хома (69%). Велійка є головою  ЛОО ВГО "Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників".

З понеділка на Левандівці автобус заїхав у дерево: п'ятеро постраждалих

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів