Велика атака дронів на Київ. Уламки БпЛА впали у чотирьох районах столиці

08:10 25 листопада 2023 р.

Фото до новини

Ворог запустив ударні безпілотники з різних боків. Їх було десятки. Ще кілька дронів вишукують цілі зараз.

"Цієї ночі ворог випустив по Україні рекордну кількість ударних БпЛА типу «Shahed-131/136». Основний напрямок удару – Київ! Дочекайтесь відбоїв, найближчим часом повідомимо про результати бойової роботи!" - поінформували Повітряні сили ЗСУ, пише DailyLviv.com.

Про попередні наслідки нічного і ранкового нападів дронів на столицю повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. 

"Внаслідок падіння уламків збитих повітряних цілей у Дніпровському районі міста є задимлення на верхніх поверхах багатоповерхівки.

У Голосіївському районі уламки упали на 4-поверховий житловий будинок. Інформація щодо характеру ймовірних руйнувань та щодо потерпілих уточнюється.

Внаслідок збиття ворожих дронів зафіксовано падіння уламків в Голосіївському  районі на зону зелених насаджень, без потерпілих. 

У Печерському районі - також на незабудовану територію. Попередньо без наслідків.

У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків є двоє постраждалих - в обох гостра реакція на стрес, без госпіталізації. Такж у Солом'янському районі сталося загорання на території дитячого садочку. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Задіяні усі екстрені служби.

Також в цьому районі у 5-поверховому будинку сталося руйнування на другому поверсі, вибиті шибки. В будівлі заблоковано дві жінки. Проводяться роботи по деблокування, - повідомив Сергій Попко, начальник КМВА і попередив, що "у Києві та області щонайменше три ворожі ударні дрони! Йде бойова робота! Залишайтеся в укритті".

Після обстрілу у центральній частині Києві без світла 120 установ і 77 житлових будинків - пошкоджена повітряна лінія електропостачання. Про це повідомило Міненерго.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів