Аеропорт «Бориспіль» посилить заходи безпеки

15:23 29 липня 2014 р.

Фото до новини

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» вводить із середи, 30 липня, додаткові заходи безпеки. Про це йдеться у повідомленні аеропорту.

Служба безпеки аеропорту перевірятиме всіх відвідувачів аеропорту, а не тільки пасажирів. У "Борисполі" встановлять додаткові пункти контролю. Крім того, заходи безпеки будуть підсилені силами МВС та відповідними службами охорони аеропорту.

"З метою підвищення рівня безпеки в аеропорту "Бориспіль" з 0:00 30 липня 2014 року контроль безпеки проводитиметься щодо всіх відвідувачів аеровокзальних комплексів - як пасажирів, так і зустрічаючих та проводжаючих", - пояснюють в "Борисполі".

Додаткові пункти контролю встановлюються на всіх вхідних групах зон прибуття і відправлення. З метою розмежування потоків пасажирів в зоні прибуття та відправлення одна вхідна група працюватиме на вхід до терміналу, інша — на вихід. З огляду на посилення заходів безпеки і необхідність перевірки усіх громадян, які перебуватимуть в аеровокзальних комплексах, прохання до пасажирів прибувати на реєстрацію заздалегідь.

Нагадуємо, реєстрація закінчується за 40 хвилин до відправлення рейсу. Просимо завчасно прибувати до аеропорту з урахуванням додаткового часу для проходження необхідних формальностей.

На території привокзальних площ, терміналів і в пунктах контролю буде посилено заходи безпеки силами МВС, а також відповідних підрозділів аеропорту та суміжних організацій.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів