Адаптивний карантин в Україні залишиться на травневі свята

15:34 25 квітня 2021 р.

Фото до новини

Однак українцям слід проявити відповідальність, обачність і уникати масових скупчень.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр Денис Шмигаль, інформує Dailylviv.

"Уряд не буде на травневі свята змінювати модель адаптивного карантину, оскільки він демонструє свою дієвість: цього тижня з «червоної» зони вже вийшли Чернівецька та Одеська області, де стабілізувалася динаміка захворюваності. Наступного тижня до них можуть приєднатися ще кілька областей.

Аби м’яко пройти період травневих свят, обговорив цього тижня питання дотримання карантинних обмежень з представниками Всеукраїнської Ради Церков і Релігійних Організацій. Ми цінуємо та дякуємо її членам за розуміння й сприяння в протидії поширенню коронавірусу.

Вкотре закликаємо українців проявити відповідальність, обачність і уникати масових скупчень на свята. Дотримання кожним з нас простих протиепідемічних заходів може вберегти життя та здоров’я сотень людей".

А 21 квітня прем'єр-міністр писав про запровадження режиму надзвичайної ситуації до 30 червня 2021 року:" Уряд продовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації. Що це означає? Надзвичайна ситуація насамперед стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії". 

На Львівщині різко впала кількість нових хворих на коронавірус

На Львівщині - стабільна захворюванність на коронавірус. На Яворівщині - стрибок

Ендокринолог у Львові назвав хворобу, при якій особливо небезпечний ковід

Вербна неділя у Львові без червоного карантину (доповнюється)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів