8 міст і 20 районів Львівщини з 24 серпня - у помаранчевій зоні, одне місто - в червоній

22:03 20 серпня 2020 р.

Фото до новини

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 20 серпня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Про це інформує Урядовий портал, пише DailyLviv.

«14 регіонів перевищили рівень захворюваності нових випадків на 100 тисяч населення за останні два тижні. Тому ми маємо 14 червоних зон, 75 - помаранчевих, 106 - жовтих», - про це повідомив Віктор Ляшко, заступник Міністра охорони здоров’я-головний санітарний лікар України.

На Львівщині, за інформацією МОЗ,  до червоної зонибуде зараховано лише одмісто Самбір Львівської області.

Помаранчевий рівень встановлено: 

у містах Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Стрий, Трускавець, Червоноград та у Бродівському, Буському, Городоцькому, Дрогобицькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам'янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сколівському, Сокальському, Старосамбірському, Стрийському, Турківському, Яворівському районах Львівської області;

Новий розподіл на рівні почне діяти з понеділка 24 серпня.

Нагадаємо, що такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Червона зона: забороняється робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність закладів громадського харчування, ТРЦ, бізнес-центрів, магазинів:

Помаранчева зона: забороняється проведення масових заходів за участю більш ніж 100 осіб і більше одного обличчя на 20 кв. метрів, діяльність установ, що надають послуги з розміщення, діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, прийом дітей до дитячих таборів, обмеження роботи розважальних закладів

Додамо, в Україні змінили зони карантину: Львівщина - червона і помаранчева.

Середніх хворих на Covid-19 планують не госпіталізовувати. Закінчуються ліжка.

У Львові через спалах коронавірусу серед депутатів скасували сесію міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів