54-річного львів’янина знайшли в лісі без ознак життя

09:24 25 липня 2016 р.

Фото до новини

Зі слів родичів померлого, останнім часом чоловік скаржився напогане самопочуття.

«У Перемишлянському районі правоохоронці встановлюють обставини загибелі грибника. Чоловіка знайшли без ознак життя в лісовому масиві», – повідомили сьогодні, 25 липня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

До Перемишлянського відділення поліції надійшло 23 липня о 16.20 повідомлення про те, що в лісі біля села Великі Глібовичі d Перемишлянськоve районs виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 54-річний житель Львова поїхав 21 липня d ліс біля села Великі Глібовичі, де він щороку збирав гриби, на «тихе полювання».

Коли чоловік не повернувся додому і перестав виходити на зв'язок, родичі 23 липня поїхали до села на пошуки зниклого чоловіка. Цього ж дня, їм повідомили, що чоловіка знайдено d лісі без ознак насильницької смерті. Усі особисті речі були при ньому. Зі слів родичів померлого, останнім часом чоловік скаржився на погане самопочуття.

Усі обставини смерті львів’янина встановлюються. Призначено ряд експертиз. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу україни (умисне вбивство)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів