50% ухилянтів уже розшукали на Львівщині

16:14 4 квітня 2024 р.

Фото до новини

За даними ОТЦК, ці чоловіки вчинили адміністративні правопорушення за ст. 210 КУпАП.

Про це інформує Суспільне з посиланням на Службу зв'язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП, пише DailyLviv.com

З 1 січня до 31 березня РТЦК та СП Львівської області передали поліції інформацію про понад 2 тисячі військовозобов'язаних, які ухиляються від служби. За цей час вдалося розшукати більш ніж половину.

За три місяці районні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки скерували на адресу Нацполіції у Львівській області звернення щодо 2146 військовозобов'язаних. За даними ОТЦК, ці чоловіки вчинили адміністративні правопорушення за ст. 210 КУпАП (Порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку).

Читайте такожУ Раді хочуть перекрити лазівку для ухилянтів

За цей період правоохоронці розшукали та доставили 1226 чоловіків до ТЦК та СП, решта людей ще перебувають в розшуку.

"Багато поданих у розшук не проживають за місцем реєстрації, виїхали за межі Львівської області, працюють в інших областях України тощо", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Волині розшукують 8 тисяч ухилянтів від мобілізації. Як зазначають в обласному ТЦК їх внесено до електронного реєстру військовозобов’язаних «Оберіг» як таких, що перебувають у розшуку.

Читайте також: Майже 1800 чоловіків-призовників виїхали за кордон через 62 організації і не повернулися. Влада Львівщини оприлюднила список

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів