3600 дол США: на хабарі затримали прикордонника на Львівщині (ФОТО)

10:29 25 червня 2021 р.

Фото до новини

Викрито та повідомлено про підозру інспектору одного з відділів прикордонної служби Львівського прикордонного загону у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це інформує Офіс Генпрокурора, пише DailyLviv

За даними слідства, прикордонник вимагав і отримав від громадянина 3600 дол США за сприяння в безперешкодному незаконному переміщенні товарів без належного митного оформлення та прикордонного огляду через державний кордон України. Товари загального вжитку – уживану побутову техніку, продукти харчування і побутову хімію планувалося переправляти через один з пунктів пропуску Галицької митниці Держмитслужби.

Правоохоронці затримали інспектора в порядку ст. 208 КПК України під час одержання другої частини коштів – 2300 доларів США.

Наразі вирішуються питання щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Слідчі дії тривають.

Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою за матеріалами та спільно зі слідчими і оперативними працівниками  територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, а також за участі оперативних працівників Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Державної прикордонної служби України.

Слідчі зі Львова спіймали на хабарі заступника військового комісара з Тернопільської області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів