302 сміттєві майданчики у Львові залишилися вчора переповненими, – Садовий

16:54 26 січня 2017 р.

Міський голова розповів про ситуацію з вивезенням твердих побутових відходів.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив сьогодні, 26 січня: «Впродовж вчорашнього дня очистили понад 90 переповнених майданчиків з ТПВ. На сьогодні з 1220 майданчиків переповнених залишається 302».

«Після вчорашньої комісії з надзвичайних сиутацій в області жодної додаткової можливості для вивезення наразі не з’явилось – нарікає міський голова. – Вивозимо там, де і раніше, використовуючи попередні домовленості в Львівській області та інших областях. Чекаємо на підписання договорів з новими полігонами, які підготували та скерували ще вчора ввечері»

Андрій Садовий також зазначив: «Дякую за цінні поради, які Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, передавав мені через опублікований на «YouTube» відеодіалог з львівським губернатором. Це, безумовно, дуже цікавий стиль спілкування. Я принагідно запрошую главу уряду до Львова, аби особисто скоординувати дії державних структур по недопущенню екологічної кризи у Львові».

Міський голова також вважає: Питання, які слід негайно вирішити це: припинення блокади міста. І не лише на сім днів, як вчора пообіцяв губернатор, а в принципі. Протиаварійні та стабілізаційні роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі. Суд за зверненням Генпрокуратури заборонив нам там будь-які роботи. Їх, на сьогодні, може робити лише ДСНС. Розблокування процесу по кредиту Європейського інвестиційного банку для будівництва сміттєпереробного комплексу. 3 лютого буде рік (!) з часу підписання угоди».

Андрій Садовий написав усе це сьогодні, 26 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів