30 жовтня не буде води в Галицькому районі Львова й частково – Шевченківському

14:45 25 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: sq.com.ua

Обіцяно також «незручності з рухом транспорту».

Про це попередила прес-служба міської ради. За її інформацією, оскільки наступного тижня «Львівводоканал» підключатиме впродовж трьох днів нові водогони, 30 жовтня з 8-ї години буде повністю припинене водопостачання Галицького району й частково – Шевченківського.

А конкретніше – на вулицях Сорочинській, Джерельній, Клепарівській, Пстрака, Шевченка, Леонтовича, Шолом-Алейхема, Шпитальній і Данилишина.

Причому мешканцям Галицького району воду планують відновити у п’ятницю, 1 листопада, о 20.00.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів із цього приводу наступне:

– Будуть незручності з рухом транспорту і з подачею води для мешканців. будуть робити серйозні переврізки. Роботи, які проводились в останні роки, зараз ми будемо зводити в єдине ціле. Треба трохи потерпіти. Зате аварійність на порядок зменшиться у наступні періоди. Бо ми міняємо ті водогони, які не робились 50-60 років. Це дуже складні роботи, але їх треба зробити. Будемо старатись зробити все максимально швидко, будемо працювати максимальну кількість часу.

Своєю чергою, у «Львівводоканалі» пояснили:

«Нам необхідно виконати великий комплекс робіт: підключити новозбудовані мережі на вулиці Городоцькій та проспекті Свободи. А це 15 вузлів з’єднань магістрального водогону діаметром 600 міліметрів з вуличними водопроводами. Також будемо приєднувати 36 житлових будинків на вулиці Городоцькій до нових трубопроводів. Роботи масштабні, відтак до переврізок плануємо залучити 10 бригад, 25 одиниць техніки. Запевняємо львів’ян, що докладемо максимум зусиль щоб якомога швидше виконати роботи та відновити водопостачання».

А директор «Львівводоканалу» Валентин Вольський конкретизує:

«Підготовчі робот розпочнуться ще в понеділок, а роботи по переключенню водогонів – зі середи. З 8-ї ранку центральна частина міста та частина Шевченківського району не матимуть води.

Ми старатимемось робити все дуже швидко, буде залучено 15 бригад зварників для виконання робіт та близько 20 одиниць техніки.  Це дуже великий об’єм робіт, хочемо завершити за середу-четвер.

Але можуть бути непередбачувані обставини. Тому просимо мешканців бути готовими до того, що можливо деякі будинки не матимуть води ще й у п’ятницю. Але гарантуємо, що у п’ятницю ввечері воду матимуть усі».

Відтак Львівська міська рада просить вибачити за незручності та створити на час проведення робіт необхідний запас води. 

Як інформував «Щоденний Львів», зношені водогони і теплотраси, стара електромережа і трансформатори, знищені дороги – все це призводить до аварій, аварійних відключень і унеможливлює нормальне життя в містах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів