28 і 29 липня у Львові закриють для руху транспорту вулиці, прилеглі до площі Святого Юра

15:22 23 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

Для прочан, які прибудуть на відкриттям пам’ятника Андрею Шептицькому, будуть визначені місця для паркування транспортних засобів.

У зв’язку з проведенням заходів, пов’язаних з відкриттям пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому, 28 і 29 липня для руху транспорту закриють вулиці, прилеглі до площі Святого Юра. Зокрема, зі 7-ї години 28 липня до 7-ї години 29 липня для руху транспорту закриють вулицю Озаркевича (і боку вулиці Митрополита Андрея).

Натомість зі 7-ї години до 20-ї години 29 липня рух транспорту буде закрито на вулиці Озаркевича (з боку вулиці Городоцької), вулиці Шептицьких (від вулиці Сєченова), вулиці Митрополита Андрея (з бокувулиці С.Бандери), вулиці Устияновича (від вулиці Рилєєва), вулиці Листопадового Чину (від вулиці Гоголя), вулиці Новаківського (з бокувулиці Листопадового Чину) та вулиці Матейка (з боку вулиці Листопадового Чину).

Автомобілі, припарковані на площі Святого Юра, евакуйовуватимуть зі 6-ї години 29 липня. Для прочан, які прибудуть на заходи, будуть визначені місця для паркування транспортних засобів.

Про це повідомили сьогодні, 23 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів