28 березня львівське ДАІ має очолити Богдан Мицак. АвтоМайдан – проти

09:38 28 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dk.lviv.ua

ГО «Львівський АвтоМайдан» повідомила «Щоденний Львів» про наміри МВС України призначити Богдана Мицака на посаду начальника ДАІ у Львівській області. АвтоМайдан вважає це неприпустимим.

«Ми дізналися, що до Львова з МВС України надійшла факсограма про те, що 28 березня, повинні підписати наказ про призначення керівником ДАІ Богдана Мицака. Наша Громадська організація в жодному разі не підтримує таке рішення, оскільки цей хабарник та корупціонер буде продовжувати справу свою та своїх попередників і збагачувати власню кишеню грошима, що він і робив весь час коли був на посаді начальника ДАІ м. Львова. Нагадаємо, що Богдан Мицак через представників влади заплатив за майбутню посаду близько 500 000$»,  йдеться в повідомленні прес-служби АвтоМайдану.


Тому 28 березня о
09:30 годині на Пл. Генерала Григоренка, 3, біля Управління МВС у Львівській області відбудеться мітинг проти призначення корупціонера на посаду начальника ДАІ, інформує прес-служба АвтоМайдану.

«Довідавшись про мітинг, Богдан Мицак вирішив організувати свій антимайдан, який буде підтримувати його призначення на цю посаду. На мітингу можуть бути присутні «тітушки», яких проплатив Мицак. З боку прихильників Мицака можуть відбуватися провокації, тому просимо бути обережними. Є інформація, що на підтримку можуть приїхати і Львівські таксисти  Асоціація «Львівське таксі», які погодили його кандидатуру»,  інформує прес-служба АвтоМайдану.



 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів