23 табло у Львові повідомляють про прибуття трамваїв

10:45 15 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові встановлені 24 електронні табло, які відображають години прибуття трамваїв.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що 23 електронні табло працюють у звичному режимі. Натомість табло на площі Двірцевій не працює у зв'язку з її реконструкцією.

У «Львівавтодорі» запевнили, що його працівники щодня моніторить роботу електронних табло у Львові і всі вони відображаються на центральному пульті підприємства. Тому зміни режиму роботи табло відразу відомі працівникам підприємства й виправляються.

Найчастіше збій у роботі табло трапляється внаслідок аварійних вимкнень світла, від чого табло не працюють зовсім. А після цього трапляється збій програми, тому треба час на нове перевлаштування.

Також буває тимчасове неспівпадіння приїзду транспорту з інформацією на табло, внаслідок автомобільних аварій або перевлаштування графіку руху транспорту. Причиною того, що табло тимчасово не працюють, є також реконструкція доріг, заміна кабелів тощо.

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк зазначила: «На завершальній стадії тендерні процедури з впровадження електронного квитка. Сподіваємося цього року матимемо переможця, щоб розпочати впроваджувати. Паралельно із впровадженням е-квитка будемо розміщувати електронні табло і графік руху автобусів, тролейбусів».

Як інформував «Щоденний Львів», депутати ЛМР вважають необґрунтованим подорожчання проїзду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів