23 березня у Львові проведуть громадське слухання щодо забудови на вулиці Єфремова

15:00 4 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

Підприємством «Кадет» прийнято рішення про зміну цільового призначення будівництва на житлове.

«23 березня у Львові відбудеться громадське слухання щодо забудови на вулиці Єфремова. Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (202-й кабінет) на площі Ринок, 1. Початок – о 17.00», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Громадське слухання проводиться з ініціативи управління архітектури департаменту містобудування, за зверненням ТзОВ «Кадет», яке придбало право оренди земельної ділянки площею 200 квадратних метрів на вулиці Єфремова, 79 на IV земельному аукціоні у Львові терміном на 50 років з цільовим призначенням: будівництво офісу та закладу громадського харчування, згідно ухвали Львівської міської ради №269 від 8 лютого 1996 року. А згідно ухвали Львівської міської ради № 700 від 24 квітня1997 року до даної ділянки було долучено ще 100 квадратних метрів.

Загальна площа ділянки на вулиці Єфремова станом на сьогодні становить 300 квадратних метрів. Враховуючи реалії сьогоднішнього дня й зміни пріоритетів та фінансово- економічний стан підприємства, ТзОВ «Кадет» було прийнято рішення про зміну цільового призначення будівництва на житлове, враховуючи зонінг, який визначив цю територію під житло, та інтереси мешканців, не створювати ділової активності серед житлового масива, що може породити додатковий рух транспорту та незручності, а також про відведення першого поверху будинку під кафе або заклад торгівлі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів