20 офіцерів з Львівщини йдуть служити на півтора року

11:13 24 листопада 2020 р.

Фото до новини

Військову службу відібрані за 16 військово-обліковими спеціальностями проходитимуть у місцях постійної дислокації частин.

Про це Львівський обласний військовий комісаріат сьогодні повідомив Dailylviv.

На Львівщині завершується осінній призов офіцерів запасу на військову службу за призовом осіб офіцерського складу. Наприкінці листопада 20 офіцерів, які раніше закінчували військові кафедри і не проходили службу в Збройних силах, вирушать у навчальні центри на курси перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Навчання триватимуть три місяці, після чого ці військовослужбовці будуть призначені на посади у військових частинах. Термін служби для призваних офіцерів запасу - півтора року. Під час осіннього призову осіб офіцерського складу запасу кількість охочих значно перевищувала кількість вакантних посад у військових частинах. Відбір кандидатів проводився за 16 військово-обліковими спеціальностями. За призваними із запасу військовослужбовцями зберігається попереднє місце роботи та середньомісячний заробіток. На офіцерів запасу розповсюджується ввесь пакет соціальних пільг та гарантій військовослужбовців за контрактом.

Офіцерів запасу, призваних на військову службу, в район виконання завдань не відправляють. Військову службу вони проходять у місцях постійної дислокації частин.

Дипломовані військовослужбовці володітимуть державною мовою

У пайку військовослужбовця буде більше м'яса

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів