18 жовтня на Львівщині звучатимуть сирени

15:40 12 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: 20minut.ua

У Львівській області перевірятимуть систему оповіщення.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, що 18 жовтня її департамент  з питань цивільного захисту буде проводити в період з 14:50 до 15:00 для перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення навчальне оповіщення населення Львова та Львівської області за сигналами цивільного захисту. Відтак, будуть увімкнені електросирени та будуть передаватись повідомлення для населення через засоби телебачення та радіомовлення.

Для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території м. Львова, м. Стрия, м. Дрогобича, Самбора, Трускавця, Червонограда, Борислава й Сокаля проводитимуть електронне опитування мешканців міст: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань. На підставі проведеного опитування щодо удосконалення системи оповіщення та покращення якості оповіщення.

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також додали: «Звертаємо увагу, що доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15-ї години 18 жовтня до 24-ї години 20 жовтня цього року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів