17 вересня у Львові відбудеться толока

18:00 16 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Небайдужі львів’яни самотужки наводитимуть лад у підземному переході на перехресті вулиць Володимира Великого й Стрийської.

Сьогодні, 16 вересня, депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив про те, як небайдужі львів’яни готуються до толоки в підземному переході на перехресті вулиць Володимира Великого і Стрийської біля автобусного заводу, яку запланували провести в суботу, 17 вересня. У крамниці «Майстер» на вулиці Варшавські, 11 надали для толоки 15 літрів фасадної фарби. 

У монтажній організації «Електросервіс+», яка розташована на вулиці Володимира Великого, 2, пообіцяли встановити нову електропроводку й світильники в переході. Натомість голова Сихівської районної адміністрація Ірина Маруняк надасть транспорт для вивезення сміття й працівників для вирішення та вичищення каналізації. 

Ігор Зінкевич повідомив також: «Одна політична сила (не вказую те, яка саме, щоб уникнути незрозумілих коментарів) зібрала з особистих коштів і передала 600 грнивень на додаткові дрібні витрати. Окрім того, її молодіжний сектор прийде допомагати фізично».

Депутат також закликав: «Якщо хтось ще може й хоче допомогти, то є ще потреба в інструменті для фарбування стін - валики або пульверизатори, віники, щітки, лопати". 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів