16 квітня на Львівщині – навчальне оповіщення населення

10:05 14 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: muoz.cv.ua

Як повідомляє у понеділок прес-служба ЛОДА, почувши електросирени, слід негайно увімкнути гучномовці на 1-му каналі проводового радіомовлення й налаштувати радіоприймачі на хвилю Львівського радіо, а телевізори – на «12 канал».

Прес-служба облдержадміністрації повідомляє сьогодні, 14 квітня, що з метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення 16 квітня в період з 14.40 до 15-ї години департаментом з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводитися навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Зокрема, будуть увімкнені електросирени – сигнал цивільного захисту «Увага всім!».

Почувши його, слід негайно увімкнути гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю Львівського радіо, а телеприймачі – на 12 канал Львівської обласної державної телерадіокомпанії, й слухати подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення – навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Відтак населення повинне зберігати спокій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів