13 ракет з літаків і кораблів випустила росія по Кіровоградщині: є загиблі і поранені

10:47 23 липня 2022 р.

Фото до новини

Удосвіта 23 липня російські окупанти масовано вдарили ракетами по Кіровоградській області. Внаслідок ворожої атаки є загиблі та поранені.

Загалом у регіоні було зафіксовано 13 "прильотів". Про це у телеграмі повідомив голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович, пише Dailylviv.com.

За його словами, війська РФ вранці завдали по Кіровоградщині 13 ракетних ударів. Окупанти випустили 8 ракет "Калібр" морського базування та 5 ракет Х-22 з літака ТУ-22М3.

"Поцілено в інфраструктурні об’єкти за межами обласного центру. Зокрема, у військовий аеродром "Канатове" та в один з об’єктів "Укрзалізниці". На місці працюють рятувальні та піротехнічні підрозділи", – повідомив голова ОВА.

Крім того, Райкович зазначив, що внаслідок масованого ракетного удару є загиблі та поранені. У коментарі "Суспільному" голова ОВА уточнив, що внаслідок ракетного удару по Кропивницькому району загинули троє людей, серед них військовослужбовець та двоє працівників відомчої охорони. Ще дев'ять військовослужбовців зазнали поранень.

Унаслідок обстрілів частина одного з мікрорайонів в обласному центрі залишилася без світла. Аварійні бригади працюють над відновленням електропостачання.

На світанку в суботу на Львівщині оголосили повітряну тривогу. Червона вся Україна (доповнюється)

Шість ракет С-300 випустили російські війська по Миколаєву: куди влучили

Ймовірність випадкового влучення в атомний реактор Рівненської АЕС є дуже високою

Десантники з вісімдесятки знищили 35 танків

На Заході прогнозують великий наступ рф на Україну на початку наступного року: яке місто стане ціллю

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів