13 пожежників ліквідували загоряння у львівському дитсадку

11:22 17 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Займання спричинило сильне задимлення, тому вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання.

У п’ятницю, 17 лютого, о 06:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому приміщенні дитячого садочку на вулиці Рутковича, 11а у Львові. Туди негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи державних пожежно-рятувальних частин №1 та №29 Львова.

Займання спричинило сильне задимлення, тому вогнеборці ліквідовували пожежу в апаратах захисту органів дихання.  Пожежу локалізували о 06:49 і ліквідували о 06:53.

Вогонь знищив лише дитячі речі на площі п’яти квадратних метрів, вхідні двері в дитячу спальню, килими, пластикове вікно. Також вогнем пошкоджено три дитячі ліжка. Однак будівлю садочка таки врятували від повного вигорання. 

До ліквідації пожежі залучили 13 рятувальників та три одиниці спецтехніки. Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Про це повідомили сьогодні, 17 лютого, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів