1200 резервістів Збройних Сил відновлюють боєздатність на навчальних зборах

11:00 6 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

На двох загальновійськових полігонах на Рівненщині й Миколаївщині проводяться з 27 лютого до 28 березня навчальні збори з резервістами оперативного резерву першої черги Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це повідомили в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: Навчальні збори резервістів проводяться з метою перевірки готовності військових частин, у разі необхідності для доукомплектування бойових підрозділів військовозобов’язаними зі складу оперативного резерву першої черги, а також для відновлення практичних навичок і вмінь резервістів за їхніми військово-обліковими спеціальностями та участі резервістів у тактичних навчаннях. 1200 військовозобов’язаних, у тому числі 75 офіцерів запасу з різних регіонів України, протягом місяця пройдуть бойове злагодження у складі окремих бригад, переважна більшість яких має бойовий досвід, отриманих на сході країни».

«За результатами підготовки військовослужбовці резерву повинні набути та відновити індивідуальні знання, навички та фахову підготовку, отримані під час попереднього проходження військової служби. В ході проведення навчальних зборів проводяться індивідуальні співбесіди з резервістами щодо проходження військової служби за контрактом. Таким чином, за 2017 рік під час проведення навчальних зборів з резервістами поповнили ряди військовослужбовців військової служби за контрактом понад 300 осіб», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів