1116 кандидатів зголосилися на вакантні посади в поліції на Львівщині

16:35 2 лютого 2017 р.

У четвер, 2 лютого, начальник Львівського обласного управління поліції, генерал Валерій Середа, розповів під час брифінгу про результати першого етапу конкурсного відбору на вакантні посади у ньому й розповів про наступні випробування для кандидатів.

Зокрема, начальник Львівського обласного управління поліції, генерал Валерій Середа повідомив сьогодні, 2 лютого, під час брифінгу: «Перший етап (подання анкет) завершився. Всього зайняти вакантні посади зголосилися 1116 осіб, з них переважна більшість віком від 20 до 30 років, 62 відсотки – з вищою юридичною освітою, близько 30 відсотків – жінки. До наступного етапу конкурсу допущені 558 осіб, з них 28 – учасники АТО».

«На посади слідчих претендують 186 кандидатів (конкурс більше чотирьох претендентів на місце), на посади оперуповноважених – 159 кандидатів (конкурс вісім претендентів на місце), на посади дільничних офіцерів поліції – 213 кандидатів (конкурс більше трьох претендентів на місце) .Наступний етап конкурсного відбору, тестування, проходить з 30 січня до 6 лютого)», – розповів також генерал Валерій Середа.

«За три дні на тестування були запрошені 140 кандидатів, але п’ятеро з них на складання тестів не з’явилися. 135 кандидатів успішно пройшли тестування, 32 – не набрали необхідної кількості балів. Оцінювали рівень логічного та аналітичного мислення, а також професійних знань кандидатів», – поінформував також начальник обласного управління поліції

Про це повідомили сьогодні, 2 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також нагадали, що у Львівському обласному управлінні поліції вакантні 40 посад слідчих, 20 – оперуповноважених та 60 – дільничних офіцерів поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів