11-12 жовтня на «Народній барахолці» на площі Ринок у Львові збиратимуть допомогу постраждалим в АТО

14:32 10 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, організатори акції передадуть всі зібрані ними кошти постраждалим під час антитерористичної операції на сході України.

У прес-службі обласної ради повідомили у п'ятницю «Щоденному Львову», що 11-12 жовтня на площі Ринок благодійний захід «Народна барахолка – 2014». У повідомленні також конкретизують:

«Усі зібрані кошти організатори передадуть тим, хто постраждав під час антитерористичної операції на сході України. Організатор акції – журнал «BOOM plus TV». 

Акція відбувається за підтримки Львівської обласної та Львівської міської рад. Як зазначив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, такі акції допомагають привернути увагу не лише до тих хлопців, які їдуть на схід, але й до проблеми поранених бійців, котрі також потребують допомоги.

Упродовж двох днів у самісінькому серці Львова можна буде придбати ексклюзивний крам: одяг від знаних дизайнерів та модних бутиків, картини відомих художників, речі зірок шоу-бізнесу, сувенірну продукцію. Свої дизайнерські роботи на «Народну барахолку» віддали Оксана Караванська, Наталя Каменська та Олеся Кононова, Марта Ваххольц, Марія та Руслан Костельні, Роксолана Богуцька, Міла Квітка, Джаміля...

Долучився також магазин «Чезаре», надавши блокноти ручної роботи. З художників благодійну акцію підтримали Олена Онуфрів, Іванка та Олександр Войтовичі, Володимир Сидоренко, Олеся Білобран, Михайло Демцю, Соломія Ковтун, Наталя Бортків...

Серед артистів, які пожертвували на добру справу свої речі, – Павло Табаков, Наталка Карпа, письменниця Ірена Карпа... Аксесуари для дому презентували бутик «Елітних інтер'єрів», інтер’єр-бутик «A-partmentdesign», декор-студія «Коралі», магазин «Алхімік»...

Свої лоти нададуть також готель «Міротель», комплекс «Цитадель Інн», стоматологічна клініка «Рікота»... Щодня до «Народної барахолки» долучаються нові учасники.

Організатор «Барахолки», головний редактор  журналу «BOOM plus TV» Емілія Худа зазначає: «Не було жодної людини, яка б нам відмовила. А все тому, що зараз, мабуть, немає людини, яка б залишалася осторонь подій, що відбуваються в нашій країні. Кожен з нас вже якось долучився до допомоги українській армії. Зроблено багато. Але ще більше потрібно зробити. Зі сходу повертаються поранені солдати… Саме для того, щоб допомогти їм, ми і влаштовуємо цей благодійний захід. Сподіваюся, львів’яни та гості міста долучаться до нашої ініціативи і ми разом допоможемо тим, хто зараз чи не найбільше потребує нашої допомоги».

За прилавками на «Народній барахолці – 2014» на площі Ринок у Львові 11 – 12 жовтня стоятимуть працівники журналу «BOOM plus TV», Дана Якимчук та Лада Таланчук з дизайн-студії «Коралі», а також друзі команди. Зокрема, намір поторгувати вже висловила співачка Наталка Карпа, Оленка Онуфрів. 

Більше інформації про подію та сприяння в отриманні коментарів учасників Ольга Березюк (номер телефону 067 777 85 02)».

Як інформував «Щоденний Львів», 10-11 жовтня на «Народній барахолці» у Львові збиратимуть кошти для допомоги постраждалим в АТО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів