10-11 жовтня на «Народній барахолці» у Львові збиратимуть кошти для допомоги постраждалим в АТО

11:11 3 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради на площі Ринок виставлять лоти, виставлені для продажу відомими митцями, діячами культури Львова та України, художніми та мистецькими магазинами, галереями, бутиками брендового взуття та одягу.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 10-11 жовтня на площі Ринок пройде благодійний захід в підтримку постраждалих внаслідок проведення АТО – «Народна барахолка». В повідомленні також конкретизують:

«На мешканців чекають лоти, виставлені для продажу відомими митцями, діячами культури Львова та України, художніми та мистецькими магазинами, галереями, бутиками брендового взуття та одягу. Ціль заходу полягає у зібранні коштів для допомоги постраждалим в зоні АТО та їхнім сім'ям, в об’єднанні львів’ян та гостей міста ідеєю допомоги людям, які найбільше цього потребують

Кожен охочий підтримати проведення заходу фінансово отримає можливість розміщення логотипу на всіх рекламних матеріалах, а також знижку на публікації в журналі BOOM plus TV. Організатор заходу – команда журналу BOOM plus TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів