1 січня «Львівгаз» припинить постачання «блакитного палива» оселям без лічильників (оновлено: відео)

10:52 19 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: sm.104.ua

Голова ЛОДА Олег Синютка попередив «Львівгаз»: «Ваші працівники повинні зайти у кожну оселю і попередити у письмовій формі кожного власника житла про те, що у його помешканні обов’язково має бути газовий лічильник».

«З 1-го січня 2016 року мешканцям Львівщини, в оселях яких встановлено газові плити та колонки, але водночас немає приладів обліку газу, припинять газопостачання. Про це повідомила заступник голови правління ПАТ «Львівгаз» Марія Прохоцька під час наради у Львівській ОДА у понеділок, 16 листопада», – передали сьогодні, 16 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації , де також поінформували:

«За словами Марії  Прохоцької, усім жителям Львівської області, у помешканнях яких досі не встановлено лічильник, щонайшвидше слід звернутися із відповідною заявою до ПАТ «Львівгаз» й узгодити час встановлення працівниками «Львівгазу» приладів обліку. Представник «Львівгазу» додала: «Якщо до 1-го січня квартири чи будинки не будуть обладнані лічильниками, ми просто змушені будемо припинити подачу блакитного палива».

Натомість голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка попередив Марію Прохоцьку: «Ваші працівники повинні зайти у кожну оселю і попередити у письмовій формі кожного власника житла про те, що у його помешканні обов’язково має бути газовий лічильник. Якщо ви не повідомите людей про перспективу відключення газу, але разом із тим припините комусь газопостачання, то матимете проблеми. Кожна людина повинна знати наперед про дану ситуацію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів