Зливи затопили «Арену Львів»

22:00 17 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/oleh.nemchinov

Держсекретар Мінмолодьспорту Олег Немчінов оприлюднив відео й фото, якими продемонстрував плачевну ситуацію на стадіоні «Арену Львів».

Олег Немчінов повідомив у понеділок, 17 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Ще десяти років не минуло з введенням в експлуатацію першої черги ДП «Арена Львів», а друга черга, яка є невід'ємною частиною стадіону, демонструє «якість» виконаних, але не прийнятих замовником будівельних робіт, дуже негативно впливає на життя стадіону! На фото і відео – наслідки двох злив 16 та 17 червня 2019 року».

Держсекретар Мінмолодьспорту також зазначив: «Мінмолодьспорт передбачило у 2019-му бюджетному році кошти на ремонт деформаційних швів, через які і затікає вода, але, у зв'язку з потребою введення експлуатації нового газону, ми змушені були перерозподілити ці видатки на агрономічні послуги та закупку реагентів. Переконаний, що ми знайдемо ще резерви, аби допомогти стадіону не перетворитись на експромтбасейн і виконати такий ремонтні роботи! У правоохоронні органи щодо «якості робіт» звертались ще у 2013 році».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів