«Жовто-чорні» зі Львова вчинили розгром у Києві

16:05 11 серпня 2024 р.

Фото до новини

Львівський «Рух» здолав на виїзді столичну «Оболонь».

Про це повідомляє пресслужба ФК "Рух", пише DailyLviv.com. Львівський «Рух» розпочав сезон 2024/25 у Києві, де в матчі другого туру футбольної УПЛ зустрівся з місцевою «Оболонню». 

На 17-ій хвилині Віталій Холод заробив пенальті, який впевнено реалізував Остап Притула, забивши перший гол «жовто-чорних» у новому сезоні. 

У другому таймі на 67-ій хвилині «рухівці» подвоїли свою перевагу: Олексій Сич прострілив з правого флангу й Ігор Краснопір, перегравши захисника, відправив м’яч у сітку, забивши перший гол в офіційних матчах за львів’ян. На 87-ій хвилині Ярослав Карабін вивів Іллю Квасницю на ударну позицію й форвард «Руху» забив третій гол. А на 90-ій хвилині Клайвер втік у контратаку та відзначився дебютним голом за «жовто-чорних» в УПЛ. 

У підсумку розгромна перемога «Руху» у стартовому поєдинку нового сезону з рахунком 4:0. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють у неділю, 18 серпня, проти ЛНЗ. Стартовий свисток поєдинку у Черкасах пролунає о 15:30. 

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 2-й тур. «Оболонь» (Київ) – «Рух» (Львів) 0:4 (0:1)

11 серпня 2024 року. Київ, стадіон «Оболонь-Арена»

Голи: Притула, 18 (пенальті), Краснопір, 67, Квасниця, 87, Клайвер, 90

Попередження: Сич, 54

«Рух»: Ледвій, Сич, Холод, Дідик, Роман, Підгурський, Притула, Федор, Руніч (Квасниця, 57), Лях (Карабін, 70), Краснопір (Клайвер, 78)

Головний тренер «Руху» прокоментував перемогу у першому матчі «жовто-чорних» в новому сезоні над «Оболонню» (4:0). 

– Це очікувано була складна для нас гра і рахунок, можливо, не зовсім відповідає тому, що було на полі. Сьогодні не було багато видовищного футболу, а переважала боротьба обох команд. Не можу сказати, що «Рух» переграв «Оболонь» аж на чотири голи. Грати у Києві проти цієї команди завжди важко....  Наразі наше завдання – вигравати кожен матч. У нас ще не до кінця сформована команда, яка готова вирішувати серйозні завдання, - сказав Віталій Пономарьов.

Читайте такожЛьвівські «Карпати» здолали учасника Ліги Європи (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів