Жіноча футбольна збірна України розпочне кваліфікуватися на чемпіонат Європи у Львові

13:30 14 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

3 вересня жіноча футбольна збірна України проведе на «Арені Львів» перший матч кваліфікації чемпіонат Європи 2021 року.

Про це повідомили в Українській асоціації футболу, де також розповіли: «3 вересня синьо-жовті розпочнуть шлях до Євро матчем із чинним олімпійським чемпіоном, дворазовим чемпіоном світу та восьмиразовим чемпіоном Європи – збірною Німеччини. Згідно з рішенням виконкому УАФ, поєдинок відбудеться у Львові на стадіоні «Арена Львів». Його початок – о 17.00.

«Окрім німкень, українкам дісталися у суперники  збірні Ірландії, Греції та Чорногорії.  Для прямого виходу до фінального турніру збірній України потрібно стати переможцем групи або потрапити до числа трьох кращих команд із дев'яти, що посядуть другі місця», – поінформували також в Українській асоціації футболу.

«У разі здобуття другого місця, але не в чільній трійці, на українок чекатимуть стикові матчі з однією з п'яти інших збірних, які опинилися в такій самій ситуації. У цих поєдинках будуть розіграні останні три путівки на Євро-2021. Стикові матчі відбудуться 19-27 жовтня 2020 року», – повідомили також в Українській асоціації футболу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів