Збірну Польщі винагородять за відібрані в Англії очки

11:53 14 жовтня 2013 р.

Україна чекає від польських футболістів повторення подвигу 40-річної давнини - 1:1 на "Уемблі" у Лондоні.


"Проти Польщі може бути важко. Тепер, коли вона втратила свої шанси, ми не знаємо, як вона поставиться до матчу проти нас, тож нам потрібно сконцентрувати увагу на нашій власній грі. Завдання складне, тому що Польща - сильна команда. Ми також знаємо про винагороди збоку, а це - великий стимул », - повідомив Бейнс.

Нагадаємо, Польща в останньому турі кваліфікації на чемпіонат світу зіграє завтра з Англією. Англійцям завтра треба тільки перемагати, щоб здобути перше місце у групі H кваліфікаційного турніру чемпіонату світу- 2014. У разі нічиєї або поразки англійців у матчі з пояками національна збірна України, перемігши завтра Сан-Марино, із 21-м очом посяде перше місце.

Польську збірну завтра підтримають на стадіоні «Уемблі»18 тисяч уболівальників.

Для вболівальників гостьової команди надають, як правило, 10% місць від загальної місткості стадіону, однак Федерація футболу Англії вирішила надати полякам додаткові 10 тисяч квитків.

Матч Англія - Польща відбудеться у вівторок, 15 жовтня і розпочнеться о 22.00 за київським часом. Про це повідомив сайт sports.ru.

Нагадаємо,  що у жовтні 1973 року збірна Польщі на "Уемблі" зіграла 1:1 з Англією, що не дозволило англійцям потрапити на чемпіонат світу-1974.

Але загалом у 18 зустрічах поляків та англійців збірна Польщі святкувала лише одну перемогу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів