Збірна України полетіла до Сан-Марино на останній матч у групі H

11:29 14 жовтня 2013 р.

Фото до новини

У понеділок, 14-го жовтня, національна збірна команда України вирушила до Сан-Марино, де завтра на стадіоні «Серравалле» зіграє останній матч відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року з національною командою цієї країни. Трансляція матчу Сан-Марино-Україна 15 жовтня (о 22.00) відбудеться на телеканалі «Інтер».

Футболісти та тренерський штаб національної команди успішно пройшли паспортний контроль аеропорту «Бориспіль»  та з добрим настроєм вилетіли чартерним рейсом до Ріміні (Італія), повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Головний тренер національної збірної Михайло Фоменко взяв до Сан-Марино 24-х футболістів, завчасно відпустивши дискваліфікованих на цей матч захисника Євгена Хачеріді та півзахисника Тараса Степаненка до своїх клубів.

Сьогодні о 18:30 за місцевим часом на стадіоні «Серравалле» відбудеться прес-конференція головного тренера національної збірної Михайла Фоменка, а о 19-й годині - офіційне тренування збірної України, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

Трансляція  матчу Сан-Марино-Україна 15 жовтня (о 22.00)  відбудеться на телеканалі «Інтер».

Нашій збірній потрібна тільки перемога. А ще - бодай нічия у матчі Англія - Польща. Лише за варіанту втратою англійцями очків (двох чи трьох) Україна посяде перше місце у групі і одержить путівку на чемпіонат світу-2014 у Бразилії. Інакше доведеться грати два стикові матчі  - вдома і в гостях - з командою, яка посяде друге місце в іншій групі. Цього суперника назве жереб. Зараз Англія має 19, а Україна - 18 очків. У Чорногорії, що зіграє завтра з Молдовою вдома, - 15.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів