Вихованець «Буковини» виступатиме за «Львів»

17:15 15 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: pfclviv.com

У складі футбольного клубу «Львів» чергове поповнення – до львівської команди приєднався захисник Ігор Гончар.

Про це повідомили в інформаційному центрі футбольного клубу «Львів», де також розповіли: «Контракт з Гончаром підписаний строком на три роки, 26-річний футболіст виступатиме за «синьо-золотих левів» під 21-м номером».

«Ігор Гончар народився – 10 січня 1993 року в Чернівцях. Його зріст – 180 сантиметрів, вага – 75 кілограмів. Амплуа – фланговий захисник Є вихованцем чернівецької «Буковини», у клубній кар’єрі виступав за хмельницьке «Динамо», донецький «Шахтар», ужгородську «Говерлу», словацьку «Сеніцу» та «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів».

«Граючи за дублюючий склад «гірників», Гончар звернув на себе увагу тренерського штабу молодіжної збірної команди України, за яку згодом відіграв сім матчів. У Прем’єр-лізі України Гончар дебютував у складі «Говерли» 1 серпня 2015 року у поєдинку проти «Шахтаря», – поінформували також у «Львові».

«Всього у вищому дивізіоні гравець провів 16 ігор, забивши за ужгородців допоки єдиний гол у професіональній кар’єрі – 13 березня 2016 року у ворота харківського «Металіста». Усього в активі новачка «Львова» – 51 гра у Прем’єр-лізі та Першій лізі України, а також словацькій Фортуні Лізі», – повідомили також у «Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів