Вибираємо боксерські рукавиці для ефективних тренувань

17:12 20 березня 2019 р.

Фото до новини

Бокс – ефективний вид спорту для вдосконалення фізичної форми: накачування м'язів, спалювання зайвої ваги завдяки кардіо навантажень, а також спосіб самозахисту.

За посиланням https://amunicia.com.ua/catalog/bokserskie-perchatki можна ознайомитись з сучасними моделями боксерських рукавиць від відомих брендів. Також ми дізнаємося які існують види боксерських рукавичок і для яких тренувань вони потрібні.

Види рукавичок для боксу

Перша помилка новачка — покупка професійних рукавиць для боксу. На перших заняттях боксом вам може заважати шнурування, тому що його потрібно перев'язувати кожен раз при знятті та надяганні рукавичок. Нижче представлені основні види:

  • Для початківців. Рукавички для початківців випускають в двох кольорах: червоний і синій (зовнішня сторона), а внутрішня — білого кольору. Цільове призначення білого кольору — більш легкий підрахунок очок на рингу для суддівства. Мають легку вагу, тому відточувати удари значно легше.

  • Професійні. Найбільш важкі рукавички для боксу мають щільну текстуру та більш якісні матеріали, наприклад, натуральну шкіру. Шнурівка в професійних рукавичок закінчується на зап'ясті. Ці рукавички передають рух кулака, що допомагає наносити важкі удари.

  • Тренувальні. Вид екіпіровки боксера зручно фіксуються на руках за допомогою липучки, тому надягати і знімати такі рукавички можна самостійно без тренера. Також тренувальні рукавички приваблюють своєю низькою вартістю.

  • Снарядні. Створені для відточення навичок на лапах та мішках. Вага снарядних рукавичок легше ніж у класичних, тому тренування проходять комфортніше і дозволяють зберегти руки.

  • З обтяжувачами. Вид боксерських рукавичок для спарингу, роботи на лапах і відпрацювання ударів з тренером. Утежувачі виглядають як невеликі залізні циліндри, а їхня вага становить від 500 грам. Матеріал, наповнення, тип липучки та унції боксерських рукавиць

     

    Рукавиці для боксу виготовляють з натуральної шкіри, замші або шкірозамінника, де ударна поверхня, як раз таки, натуральна шкіра, а зовнішня кожзам, а наповнюють боксерські рукавички поролоном.

    Розрізняють два види фіксації:

    • липучка (для новачків);

    • шнурівка (для професіоналів).

    Також в боксерських рукавичках існує поняття "кількість унцій", що використовуються для змагань. Чим менше боксер — тим менше унцій потрібно, наприклад, дітям до 7 років підійдуть рукавички на 4 унції. Жінкам і підліткам, як правило, рекомендують рукавиці на 10 унцій. Для чоловіків з великою масою тіла 16 унцій, а також на 18 унцій з великою масою тіла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів