«Волинь» (Луцьк) – «Карпати» (Львів) – 0:0 (+відео)

20:10 17 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: football24.ua

«Зелено-білі» грали «другим номером».

У 22 турі чемпіонату України «Волинь» зіграла з рахунком 0:0 з «Карпатами» на стадіоні «Авангард». З перших хвилин ініціативу перехопили підопічні Кварцяного, які створили кілька непоганих моментів.

У «Карпат» по воротам Шуста пробивав Бланко-Лещук, який з вдалої позиції пробив просто у руки голкіперу. Однак територіальною перевагою володіли волиняни. Вони й двічі забили, але арбітр у обох випадках фіксував офсайд.

По перерві ситуація не змінилась. До слова, у перерві тренерський штаб «левів» замінив Кожанова, який проводив перший матч після повернення з дублю. Щоправда, це не допогло «зелено-білим» змінити хід поєдинку.

«Карпати» й далі грали «другим номером», дозволяючи суперникам пробивати по своїм воротам. Однак команда з Луцька також не змогла реалізувати свої моменти.

Таким чином, «Карпати» залишились на восьмому місці з 27 очками. У волинян же 13-та позиція з 15-ма пунктами.

Про це розповіли сьогодні, 17 квітня, в інтернет-виданні «Футбол 24». Натомість у прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» навели статистику матчу:

https://football24.ua/volin_ta_karpati_rozpisali_mirovu_v_derbi_n312939/

«Волинь» (Луцьк) – «Карпати» (Львів) – 0:0

22-й тур. 17 квітня, 14:00. «Авангард», Луцьк. Сонячно. +23°С

Арбітр – Сергій Березка (Київська область). Асистенти арбітра: Руслан Єрмоленко (Чернігів), Михайло Маланчук (Кіцмань, Чернівецька область). Четвертий арбітр – Олександр Головков (Сєвєродонецьк, Луганська область).  Директор матчу ФФУ – Микола Кузнецов (Хмельницький). Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш, Івано-Франківська обл.).

«Волинь»: Шуст, Романюк (Хомченко, 57), Гуменюк, Жуніч, Міха, Кравченко, Богданов, Герасимюк (Деда, 87), Шаповал, Мемешев (Дудік, 62), Петров.

Запасні: Неділько, Логінов, Никитюк, Сороченко.

Головний тренер – Віталій Кварцяний.

«Карпати»: Мисак, Маркович, Пластун, Новотрясов, Мірошніченко, Даушвілі (Кльоц, 69), Голодюк (Гуцуляк, 77), Худоб’як, Костевич, Кожанов (Карноза, 46), Ґ. Лещук.

Запасні: Підківка, Кравець, Лобай, Габріель.

Старший тренер – Володимир Безуб’як.

Попередження: Кожанов, 33».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів