«Відкритий кубок Львова зі шахів» виборюватимуть вчетверте

18:00 8 серпня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: chess.lviv.ua

17-22 серпня вже вчетверте відбуватиметься найсильніший шаховий фестиваль в Україні – «Відкритий кубок Львова зі шахів».

Про це повідомили в четвер, 8 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «В рамках кубка відбудеться три турніри – в класичні шахи гратимуть шахісти усіх рівнів – від гросмейстера до початківця, а також усіх вікових категорій; в швидкі шахи спортсмени до 10 років та від 11 до 65+ змагатимуться окремо».

«У класиці вже підтвердили свою участь понад дві сотні учасників, серед яких 19 міжнародних гросмейстерів, понад 20 міжнародних майстрів, 40 майстрів України і стільки ж КМС, які представлятимуть 20 закордонних федерацій та Україну. У рапіді планують взяти учать близько 300 учасників. Є учасники з усіх регіонів України та шахісти з Бельгії, Ісландії, Чехії, Польщі, Росії, Болгарії, Словаччини, Білорусії, Казахстану, Киргизії, Азербайджану, Туреччини, Латвії, Литви, Хорватії, Швеції, Великої Британії, Німеччини, Угорщини», – поінформували також у ЛМР.

«Окрім можливості позмагатися за значний призовий фонд, який склав 260 тисяч гривень, гравці можуть виконати норми усіх спортивних шахових розрядів, КМС та звань МСУ, ММ та МГ», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів