Веслувальна база «Добротвір» стала олімпійською

23:43 4 березня 2021 р.

Фото до новини

Уряд підтримав проєкт постанови Кабінету Міністрів «Про внесення змін до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надається статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки».

Про це інформують в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА, пише Dailylviv.

Так, відтепер статус бази олімпійської підготовки має і веслувальна база дитячо-юнацької спортивної школи «Добротвір», що розташована в Червоноградському районі.

На базі розвивається веслування на байдарках та каное. Школа, при якій діє база, є унікальною, адже тренування веслувальників тут триває впродовж всього року. Навесні, влітку та восени спортсмени тренуються на річці Західний Буг, а взимку на теплому каналі Добротвірської ТЕС. Температура води в каналі у холодну пору року сягає +15-20 градусів.

«Добротвір можна ставити у приклад не лише іншим містечкам, а й обласним центрам. Дитячо-юнацька спортивна школа успішно функціонує вже кілька десятків років, сюди на навчально-тренувальні збори приїжджають веслярі з усієї України і надання статусу бази олімпійської підготовки лише підтверджує це», - розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Зазначимо, що у 2020 році Добротвірська спортивна школа відсвяткувала півстолітній ювілей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів