Учасники благодійного сходження на Львівщині зберуть кошти на спеціальний візок

09:20 12 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

12 серпня відбудеться благодійне сходження на найвищу точку Львівщини – Пікуй.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Мета благодійного сходження – збір коштів на придбання спеціального візка «жульєтки» із електропідсилювачем, з допомогою якого більше людей з інвалідністю зможуть подорожувати Карпатами. Благодійна акція пройде в рамках проекту «On3wheels» («На трьох колесах»).

«Команда проекту «On3wheels «два роки поспіль успішно організовує подорожі горами для людей з інвалідністю. За словами організаторів проекту, з допомогою спеціального візка «жульєтки» вже здійснили 17 сходжень на різні точки українських Карпат за участю людей з інвалідністю. Наразі такий візок в Україні один», – поінформували також у міськраді.

«Цієї неділі львів’яни здійснять благодійне сходження на гору Пікуй, аби зібрати кошти на придбання спеціального другого візка «жульєтки» із електропідсилювачем. Учасниками акції є спортивні молодіжні організації, команда проекту «On3wheels» та усі охочі», – розповіли також у міськраді.

«Ірина Трач, яка живе з інвалідністю, вперше піднімиться на гірську вершину з допомогою «жульєтки». Це її перша така мандрівка в гори», – повідомили також у міськраді.

Організатори благодійного сходження запевнили: «До нас часто звертаються звичайні українці, які хочуть організувати похід для своїх друзів з інвалідністю і ми безкоштовно надаємо їм наш спеціальний візок. Наші волонтери, кількість яких щоразу збільшується, — звичайні активні українці, які хочуть бути причетними до суспільних змін. Ми хочемо, щоб таких подорожей ставало більше, аби люди з інвалідністю могли здійснити мрію помандрувати карпатськими горами».

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів